Tillbaka

Träna med Erica

2014-01-23 17:42:27

Då var man redo för att ta tag i träningen igen! Fick Olga Rönnbergs träningsbok för nyblivna mammor i födelsedagspresent, och gymkortet var jag borta på Nordic Wellness och skaffade idag. Jag har, by the way, svårt för företag som byter namn. Jag vill gärna fortfarande säga Sportlife istället, som dem hette på den gamla goda tiden. Men å andra sidan vill jag fortfarande säga B&W till Coop forum som ligger på Backaplan i Göteborg också... Och det var typ 15 år sedan dem hette så.

Hur som helst. När jag stått vid receptionen på gymmet i 3 år och fyllt i alla papper och ringt alla mina släktingar för att få tag i mitt kontonummer, så får jag frågan “Är det något annat du undrar eller så?”. Först tänkte jag bara säga “Nej”, men så kom jag ju faktiskt på en sak… “Jo, det var ju så att min syster som köpte gymkort här för ett par veckor sedan fick en väska och en vattenflaska också...”. Haha. Dem hade tydligen inte kvar det i erbjudandet längre så det blev ingen vattenflaska för mig… Men det är ju trots allt inte därför jag skaffade gymkort (tro det eller ej) så jag överlever.

När min syster köpte sitt gymkort så ingick även 1 timma med en personlig tränare, vilket inte ingick nu när jag köpte. Som tur är har jag ju en del träningserfarenhet, och är kanske inte i så stort behov av personlig tränare… Men jag kan å andra sidan dela med mig till er utav min tips! Vi kör därför en favorit i repris från när jag intog skolans gym i Grebbestad för 4(!) år sedan:

1. Var inte rädd att ge allt!

2. Var inte rädd för att misslyckas!

3. Bry dig inte om hur du ser ut när du tränar!

4. Sist men inte minst, glöm inte av att ha kul!