Tillbaka

To die for swimwear

2014-05-22 09:33:15

Jag önska att jag kunde inleda det här inlägget med “Äntligen har den kommit!”, men istället känner jag lite “Fan, det här var ju inte riktigt vad jag hade tänkt mig…”. Jag pratar om bikinin som jag beställde från To Die For för ett par veckor sedan.

Eftersom jag inte har blivit sponsrad och fått bikinin gratis (som nästan alla andra bloggerskor), så kan jag, till skillnad från dem, vara ärlig! Först och främst var färgen en besvikelse. På bilderna ser denna bikinin mörkrosa ut, men i verkligheten är den neonrosa. Det är också den största anledningen till att jag kommer skicka tillbaka den. Sen tyckte jag att spetsen var lite jobbig, för man behövde liksom hålla på och vika ner den på trosorna, så att den inte vek sig dubbel liksom. Och storlek var inte heller bra (det kan ju visserligen inte dem rå för). Jag tog L i överdel men den var alldeles för stor för min smak! Jag har C/D-kupa i vanliga fall och brukar ha L på bikiniöverdelar annars.  Underdelen satt dock bra! Man fick snygg rumpa som dem lovar, och S passade jätte bra på mig. Hade absolut inte kunnat ta en storlek mindre, för då hade det blivit stringbikini!

Först kände jag bara för att skicka tillbaka den rakt av. Men nu funderar jag på att byta till en annan färg…

Kan inte bestämma mig om jag ska ta denna istället…

... eller denna!

Mamma 2014-05-22 17:13

Du har väl nåt i underklädeslådan som passar

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica Johannesson 2014-05-23 14:33

Vad menar du med det? Att det ser ut som underkläder? Det är det jag gillar :)!

Sen får jag förtydliga att dem inte lovar en snygg rumpa, utan en snygg passform… Men det kanske folk fattar!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Mamma 2014-05-23 17:31

Snygg passform…du kanske ska beställa till mig med.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28