Tillbaka

To die for light pink

2014-05-28 06:09:19

Efter väldigt mycket beslutsångest valde jag den ljusrosa bikinin! Det känns som att jag gjorde rätt val (mellan denna och den vita med turkos spets). Men nu har jag börjat fundera på den helvita istället… Haha. “Det här börjar bli sjukt” för att citera Henke, om mina jävla överläggningar av vilken bikini jag ska välja. Snart har jag hela sortimentet hemma, så om det är någon annan som velar mellan färg och storlek så är det bara att komma hit och prova!

Jag tog storlek M i överdel och S i underdel. I vanliga fall har jag S/36 på trosor och C/D-kupa, så deras storleksguide stämde ganska bra (ändå var jag dum och valde L på överdelen först). Anledningen till att jag fortfarande funderar på att byta till en annan färg (och ja, man får byta fast att man provat den, så länge skyddsplasten är kvar) är att denna kanske är lite väl rosa och gulligull? Ni som läser nu undrar säkert “Herregud! Har hon inte värre problem än såhär?”. Och nej, jag antar att jag inte har det…

Frida 2014-05-28 09:38

Denna var jättefin!!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

erika 2014-06-03 09:56

Sjukt fiiiin :)

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Alma 2016-02-17 22:40

Hej! Funderar på att köpa en, är dem att rekommendera eller är dem genomskinliga?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica Johannesson 2016-02-18 21:36

De är inte genomskinliga, men jag tycker inte den var värd det priset! Jag skulle nog köra på att hitta någon annan. Den är ganska ömtålig känns det som, och det fastnar sand i den väldigt lätt, så det blir som små prickar på den…

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Tomasine 2016-04-03 11:19

Hur lång tid tog det för din bikini att komma i posten?

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28