Tillbaka

To die for bikini

2014-05-09 20:52:02

Då var den beställd! Bikinin jag har sett mig själv i när jag försökt motivera mig att komma i form igen. Den har ju florerat på alla möjliga bloggar och jag har velat han den i ett par år nu, men med tanke på att jag varit gravid de senaste två somrarna så har jag väntat med att beställa den.

Men nu är den som sagt beställd och jag kommer väl som vanligt när jag beställt något, gå ner och kolla posten två gånger om dagen. Som ett litet barn på julafton. I vanliga fall kollar jag knappt posten överhuvudtaget. Vi har även ett litet fack för tidningar precis utanför dörren, som det alltid ligger 2-3 tidningar i som vi ignorerar och skiter i att ta in. Min systerdotter på 4 år brukar kommentera dessa och fråga “Ska vi inte ta in posten?”. “Nej” svarar jag då, men har aldrig något vettigt svar på följdfrågan “Varför?”. Och jag blir alltid lika besviken varje gång hon kommer på besök och står med tidningarna i handen när man öppnar dörren, och tar med skiten in i lägenheten, haha.

Hur som helst. Jag hoppas att den lever upp till mina förväntningar. Och Henke hoppas nog att den är större i verkligheten än vad den är på bilderna. När jag visade en bild på baksidan av underdelen så frågade han helt förtvivlat “Är det där baksidan? Det är ju nästan en stringbikini!”. När jag velade mellan M och L i storlek på överdelen sa han “Du kan ta L på underdelen”, haha.

Annelie 2014-05-11 11:49

Hur sitter den? Har också kollat på den.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica 2014-05-11 16:06

Det vet jag inte eftersom jag inte har fått hem den än. Men jag kan svara på det när jag fått den! Har också undrat det men inte hittat så mycket information… Finns ju en storleksguide på deras hemsida men tycker att det är svårt att veta ändå!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Annelie 2014-05-12 12:24

Ja, jag tyckte också att storleksguiden var klurig :(

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28