Tillbaka

Tisdag

2014-05-20 19:41:22

Tänkte skriva ett inlägg tidigare idag, men internet fungerade inte. För att fixa det, så gjorde jag som jag brukar. Det vill säga, drar ut sladdar, slår och rycker och vrider och blåser på våran jävla router! Och det fungerar (oftast, dock inte idag). När inte internet har fungerat tidigare så har jag alltid frågat Henke vad jag ska göra. “Ta ut sladden ur routern och sätt in den igen, och vänta i fem minuter”. Efter att ha gjort det ett x antal gånger, med mitt fruktansvärt dåliga tålamod och utan resultat, gick jag helt enkelt på metoden som jag skrev om här ovan. Vem sa att våld inte löser några problem? Det brukar i alla fall lösa våra internetproblem alldeles utmärkt! Men som sagt, inte idag. Problemet var enklare att lösa än så. Novalie hade dragit ur kontakten… Det borde ju vara det första man kollar, men jag hade inte en tanke på det!

Annars då? Jo, det känns som att jag har kommit in i klimakteriet, för jag är fan varm jämt. Eller blir väldigt lätt i alla fall. Just nu tror jag dock att det har med vädret att göra (har ju varit jävligt fuktigt de senaste dagarna). Så fort jag ska någonstans så är det oftast en bit att gå, och jag blir jämt lika jävla varm. Jag trodde att det hade med graviditeterna att göra (för jag har ju varit gravid rätt mycket det senaste), men det har inte blivit bättre nu när jag inte är gravid, snarare tvärtom… Om ni ville veta menar jag. I vanliga fall hade jag blivit överlycklig vad det till exempel gäller morgondagens väderprognos, det vill säga 25 grader och strålande sol, men nu för tiden är såna besked mest ångestladdade….

Jag kan också passa på att slå ett slag för Linas matkasse. Vi körde ju på det en hel del förra året, men har haft ett litet uppehåll på grund utav att vi tycker att det var lite dyrt. Nu fick vi en kasse av misstag, för att jag glömt att avboka den. Men de veckorna vi har Linas matkasse är fan de enda veckorna vi äter riktigt bra mat. Vi har i för sig ätit rätt nyttigt det senaste, men verkligen inte varierat. Kassen kostar visserligen 789 kronor (för 5 rätter), men oftast är det verkligen värt det!

Idag var det rostbiff och ungsrostad potatissallad på menyn! Vet inte om det berodde på att jag var jävligt hungrig, men det var väldigt gott.

Passar på att slänga in en bild på mig också!