Tillbaka

Tancan self-tanning-spray

2016-06-19 19:05:09

Det senaste har jag känt att min blekhet börjat bli ohållbar och eftersom solen lyser med sin frånvaro var jag tvungen att göra något drastiskt. Så jag beställde Tancan, en brun-utan-sol spray som jag blivit rekommenderad av flera olika personer. Jag har faktiskt använt den förr, men det var 10 (!) år sedan. Jag har gjort spraytan på salong ett par gånger och blivit väldigt nöjd med resultatet, men då det blir för dyrt i längden med tanke på att det bara håller ett par dagar, ville jag prova ett billigare alternativ.

Henke var den som fick ställa upp och spraya mig brun. Till en början funderade jag på om jag verkligen skulle ge honom det ansvaret, men med facit i hand hade jag nog inte kunnat hitta någon annan som skulle gjort det bättre. Han var jätte noggrann och gick verkligen in för uppgiften, haha.

Resultatet blev helt okej. Inte lika bra som när jag har gjort det på salong, men ändå ganska bra. Jag kände mig i alla fall bra mycket snyggare efter att jag fått lite färg på kroppen jämfört med vad jag gjorde innan. Det enda negativa med Tancan sprayen (och som jag också minns från förra gången jag testade det) är att fötterna blir så jävla bruna. Trots att jag visste det sen tidigare och försökte undvika det, så blev det så i alla fall. Men annars blev det som sagt rätt bra!