Tillbaka

Strandhäng

2015-06-11 20:06:45

I veckan har det blivit lite strandhäng för mig och barnen. Trodde aldrig att sommarvärmen skulle komma, och i tisdags när solen sken och SMHI lovade 20 grader och blå himmel var det en liten chansning att packa badkläderna och picknickväskan för en dag på stranden. Skenet kan ju bedra ibland, och trots att solen skiner ute så kan det ju vara kallt så in i helvete. Men inte den här gången! Det var riktigt varmt, både i tisdags och idag när vi var nere på stranden.

I tisdags körde Henke oss ner och innan han åkte iväg så påminde han mig om att ha extra koll så att inte Levi skulle springa ner i vattnet. Jag sa att det inte var någon fara och att jag inte trodde att han skulle våga det ändå. Men det hann inte ens gå 2 minuter från att jag släppte lös Levi på stranden till att han sprang rätt ner i vattnet med kläderna på och gjorde magplask.

Det må se harmoniskt ut på bilden nedan, men att gå till stranden med dessa två är allt annat än avkopplande. Levi är överallt och ingenstans. Han försöker gå ut till vägen, ut bland buskarna och kolla på ankor, ut på bryggan och ner i vattnet. Han tog alla sandleksaker vi hade med oss och kasta ut i sjön så jag ofrivilligt fick bada och doppa mig till midjan. Novalie har visserligen lugnat ner sig lite, men hon kan hon med. Men trots det är de helt underbara (eller kanske just därför)!

Caisa 2015-06-14 22:10

Vilka härliga kort du tar :)

Erica Johannesson 2015-06-14 22:33

Tack :)