Tillbaka

Shopping i Göteborg

2016-03-23 12:37:17

Igår var jag i Göteborg och träffade min fina och numera höggravida vän Kaddi. Vi shoppade och fikade i vanlig ordning. Att shoppa med Kaddi är drömmen. Jag är så van vid att folk stressar när jag vill prova kläder, men Kaddi har verkligen all tid i världen. Hon hjälper till att hämta kläder i rätt storlekar och är dessutom världens bästa smakråd! Igår provade jag en klänning, som visserligen var snygg men som jag av ekonomiska skäl bestämde mig för att avvakta med (det var inte för att klänningen i sig var dyr utan mer för att det andra jag ville köpa i stort sett krävde varenda krona jag hade kvar på kontot). Den var dock för liten, så Kaddi frågade om hon skulle hämta en större storlek. Jag sa att det inte behövdes, eftersom jag inte tänkte köpa den nu ändå. “Men jag hämtar en så du kan prova om du vill köpa den någon annan gång!”, sa hon och trippade (eller snarare vaggade, på grund av graviditeten) iväg. Det är sådan hon är. Omtänksam och hjälpsam.

Igår konstaterade jag och Kaddi att det var 10 år sedan vi träffades. 10 år. Jag kan inte fatta att det var så längesen. Vi träffades när vi började i samma klass på gymnasiet. Sedan dess har vi en hel del minnen tillsammans, vissa har man förträngt mer än andra (inte just för att det var med henne, utan mer för att man undrar vad fan man höll på med - mycket som är kopplat till fest och andra upptåg). Idag ska vi föreställa vuxna individer, en med barn och en som väntar barn. Kaddi berättade att hennes syster sagt till henne att hon måste bli vuxen och ta ansvar nu när hon ska ha barn. Kaddi sa att hon inte visste hur hon skulle kunna bli mer vuxen och självständig än vad hon är. Vi båda konstaterade att det inte blir “mycket bättre än såhär”. Det betyder alltså inte att vi har nått toppen på vuxenskalan, utan snarare att vi inser att vi nog aldrig riktigt kommer att nå dit…

Den här bilden (se nedan) tog jag igår innan jag åkte till Göteborg, och på kvällen när jag hade tvättat bort sminket och lagt mig i sängen och tittade på bilden i fråga sa jag “fan vilken skillnad det är på hur jag ser ut med smink och hur jag ser ut utan” till Henke. “Äh, det finns de som är ännu värre”, svarade han då. Ursäkta? Ännu vadå? Du menar alltså att det här är illa men det finns, tro det eller ej, de som ser ännu värre ut än din flickvän? Haha. Henke försökte försvara sig genom att säga att han syftade på att det finns människor som det är ännu större skillnad på när de är osminkade gentemot när de är sminkade…

Den här klänningen köpte jag igår…

... och den här skinnjackan, eftersom jag i höstas upptäckte att min gamla skinnjacka bokstavligt talat börja smula sönder. Då vet man att det är dags att köpa en ny.

 

Isabell 2016-03-25 21:50

Hej!

Så himla snygg klänning, VART har du köpt den?! Ha en fortsatt fin påsk!

/Isabell

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica Johannesson 2016-03-28 18:57

Tack så mycket! Den är köpt på H&M!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28