Tillbaka

Sammanfattning av 2014

2015-01-05 21:22:54

Jag har sett att många andra som bloggar har sammanfattat sitt år (2014) och jag tänkte att jag skulle göra samma sak. Men så fort jag började bläddra bland alla (miljoner) bilder jag har insåg jag hur svårt det skulle bli. Så med risk för att glömma viktiga händelser och med risk för att personer jag umgåtts med förra året inte kommer att finnas med på dessa bilder, kommer nu en sammanfattning av mitt 2014!

Vi inledde januari och år 2014 med att fira jul. Ja, så kan man också börja sitt år. Medan mamma hade fyllt kylen och frysen med julmat till 20 personer på julafton, låg alla familjer hemma med magsjuka. Så vi fick helt enkelt ta igen firandet när alla blev friska, och det var inte föränn i januari…

Min pappas 50-års dag fick vi också fira på fel datum. Han valde som alla andra medelåldersmänniskor att dra utomlands när han fyllde år, och därför överraskade vi honom redan i januari (trots att han fyllde 50 i mars). Han började misstänka att Camilla, hans flickvän, planerade någon form av överraskningfest för honom, och var då väldigt tydlig med att han skulle bli förbannad om hon drog med honom någonstans och hela släkten väntade där. Så därför blev det bara en liten sammankomst med de närmsta i familjen! Pappa anade inte ett skit dagen det väl begav sig, men skulle självklart, då han påstår att han inte kan bli lurad, ändå hävda att han listat ut allting i förväg…

Jag och Henke började tillverka personliga barnstolar i trä. Det blev en del stolar under årets gång, vi har dock lagt den verksamheten på is, då det var väldigt tidskrävande och vi helt enkelt inte kan prioritera det längre.

Henkes systerdotter, och barnens kusin Ella fyllde två år!

Min systerdotter Ottilia fyllde fyra, och jag fick äran att sy maskeraddräkter till henne och Novalie!

Vi hade namngivning för Levi!

Sofia och Magnus hade namngivning för Vilton, och jag fick förfrågan nedanför, och sa: Ja!

Novalie fyllde 2 år och det firades med kalas, tårta och cupcakes!

Jag började träna igen, och nådde samma vikt som jag hade innan jag blev gravid första gången!

Vi spenderade som vanligt två underbara veckor av sommaren på Gotland.

När vi kom tillbaka från semestern flyttade vi till en ny lägenhet!

Där jag har fixat och donat med allt möjligt i inredningsväg…

Vi har umgåtts med många härliga människor!

Jag började studera på högskolan! Jag gick all in på styling och utseende första dagen, för att sedan successivt gå ner mig…

Våran lilla Levi blev stor, och fyllde hela 1 år, som firades ordentligt med kalas!

Jag och Henke hade våra gitarrkvällar. Han på gitarr och jag på... något som skulle likna sång men som mer lät som ett obehagligt skärande ända in i själen. Vid något tillfälle då jag insåg hur bristande min sångförmåga var, gick jag in på barnens rum och hämtade en maracas istället. Jag trodde att jag skulle glänsa med den vid sidan av gitarren, men istället insåg jag att det inte bara var rösten som inte höll måttet utan att jag även har total avsaknad av taktkänsla.

År 2014 gick i bakningens tecken, och jag levererade fina bakverk gång efter gång…

Min vän Kaddi förlovade sig och hade en stor förlovningsfest!

Hon fyllde även 25 år och det firade vi i deras nya lägenhet…

Året avslutades med jul- och nyårsfirande med våra familjer!