Tillbaka

Rumpchock

2015-02-26 20:33:15

Den senaste tiden har jag funderat på hur jag ska göra med bloggen (med tanke på att jag aldrig uppdaterar den längre). Ni som följt mig länge tänker nog att jag funderat på det ett jävla tag nu, med tanke på att jag skrivit om det ett antal gånger innan och att tiden som går mellan varje blogginlägg bara blir längre och längre. För några år sedan kunde jag absolut inte tro att jag redan skulle fundera på att sluta, eftersom jag alltid tyckt att det har varit så roligt att skriva. Men den senaste tiden har jag som sagt funderat på att lägga ner den. Jag har dock kommit fram till att jag ska ge det en sista chans. Jag har inte varit i “bloggform” de senaste och ställt för höga krav på det jag skriver. Ibland sätter jag mig vid datorn, och kan sitta där i 1-2 timmar med ett blogginlägg. Men istället för att publicera det jag skrivit tar jag bort det, för att jag inte är nöjd. Min blogg har aldrig hållt någon hög standard tidigare och tanken är ju inte att varje inlägg ska vara någon slags krönika, så jag förstår inte varför jag har börjat ställa såna krav på mig själv. Så nu tänkte jag att jag ska ge bloggen en sista chans att bli det den en gång var. Det vill säga en blogg där jag skriver om min vardag på ett öppet och ärligt sätt och där jag delar med mig av mina tankar och åsikter.

Jag tänker att vi rivstartar redan nu! Idag gjorde jag en såkallad rumpchock i klassrummet i skolan. Ni vet en sån där klassiker när man har klänning på sig, och klänningen fastnar i strumpbyxorna efter att man varit på toa. Det har faktiskt aldrig hänt mig på någon offentlig plats tidigare, så det var väl på tiden. Det som var lite småjobbigt var att det hade gått säkert en timma från det att jag var på toa till det att jag fick kännedom om att jag visa hela rumpan. Vilket betyder att det förmodligen inte bara var halva klassen som såg, utan hela skolan också. När jag är hemma händer det där var och varannan dag. Men det gör ju inte så mycket, och det är väl därför jag inte är så noga med att kontrollera hur jag ser ut eller med att rätta till kläderna när jag är hemma. Ibland när jag har kommit hem från skolan och vi har suttit och ätit middag har det hänt att Henke frågat mig “Har du gått runt sådär i skolan?”. Jag har då tittat ner på mig själv och insett att mitt linne åkt ner så att hela bh:n/brösten syns. Men svaret är nej. Jag går inte runt så i skolan (jag går mer runt och visar hela röven istället). När jag är i skolan har jag oftast koll på att inte mitt linne åker ner (om det nu har en tendens att göra det), men när jag kommer hem slappnar jag av och skiter rent ut sagt i hur kläderna sitter…

Hade detta varit för 5 år sedan hade ni säkert fått en liten rumpchock av mig här i bloggen också. Men så roligt ska vi inte ha det idag. Rumpchocken får istället denna Victoria Secret-modell stå för. Bikinin på bilden nedan har nämligen pappa och Camilla köpt till mig nu när de är i USA. Att köpa bikini via sin pappa på telefon är ingenting som jag starkt rekommenderar. Eller ja, det återstår egentligen att se när de kommer hem med den… Hur som helst är jag i alla fall väldigt tacksam över att de tog sig tid att gå till Victoria Secret för min skull!