Tillbaka

Renovering av Ikeas barnkök

2016-05-01 19:00:15

Har renoverat ett barnkök från Ikea till Levi! Köpte det ganska nyligen av en kompis, som sålde de då hennes dotter inte lekte med det längre. Jag har sett andra som gjort om såna kök och har varit lite sugen på att själv göra det, men inte varit säker på om jag orkat ta mig an det projektet… Men det gick faktiskt snabbare och smidigare än vad jag trodde, och det blev riktigt bra!

Före:

Efter:

Jag började med att skruva isär hela köket. Sedan målade jag alla träfärgade delar i grå färg (från Panduro). Till sist borrade jag (eller ja, Henke) fast porslinsknopparna samt bytte ut handtagen.

Caisa 2016-05-01 22:03

Jättefint!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

x)- 2016-05-02 14:31

äre vanligt för dig med folk som uttalar sig att vara dig ? om inte, mail me x)

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28