Tillbaka

Personliga barnstolar

2014-04-14 20:04:08

Jag och Henke började för en tid sedan att tillverka personliga barnstolar, då jag fick några förfrågningar om detta efter att ha gjort om stolar till Novalie och Levi. Till en början visste jag inte riktigt hur vi skulle gå till väga, då det inte kändes hållbart att gå på loppisar och få tag i barnstolar att måla om (som jag gjorde med stolarna till våra barn). Så vi kom på idén att göra stolar helt från grunden istället!

Nu kan man alltså beställa personliga barnstolar utav oss! Den perfekta presenten för dop eller namngivelse (eller födelsedagspresent eller bara till sina egna barn helt enkelt). Stolarna är tillverkade av furu och är ca 56 cm höga, vilket innebär att de inte är pyttesmå och att barnen har användning av dem länge. Jag målar alla stolar vita, och man kan välja mellan ljusblå och ljusrosa text på namn och datum. “Trycket” på sitsen gör jag med hjälp utav decoupage, och det finns 18 motiv att välja mellan (bilder på dessa finns längre ner). Stolarna kostar 500 kronor styck, och leveranstiden är ca 2-4 veckor! Jag skickar inga stolar (i alla fall inte till en början) utan möts helst upp i Alingsås eller vid vissa tillfällen i Göteborg.

Intresserad? Skicka ett mejl till erica.johannesson@gmail.com!

Såhär ser stolarna ut:

Välj mellan dessa bilder:

Lara 2014-04-15 14:35

Vad kreativt, det där måste jag pröva göra! :D

Frida 2014-04-21 13:43

Jag är väldigt intresserad av att beställ en barnstol av dig. Försökte precis skicka ett mail till dig men det fungerade inte. Hör gärna av dig!