Tillbaka

Personlig barnstol

2016-06-29 17:25:11

Jag och Henke tillverkade och sålde ju egna (personliga) barnstolar för ett tag sedan, men vi la ner den verksamheten då det var alldeles för tidskrävande. Innan vi började göra egna stolar hade jag en annan idé, och det var att köpa stolar begagnat och fixa i ordning dem (istället för att göra hela stolen från grunden). Men då det var svårt att få tag på stolar som passade till ändamålet och då det kändes mycket roligare att göra stolar som såg ut precis så som jag ville ha dem så gick vi “all in” istället.

För ett litet tag sedan fick jag en beställning från en kille som även beställde en stol då när vi höll på med det. Han ville ha en till stol till samma familj, som hade fått ett till barn nu. Jag kunde ju tyvärr inte erbjuda honom exakt en sån stol som han fick förra gången, men som tur var hade jag köpt på mig ett par barnstolar som jag hittade i en secondhand affär för ett tag sedan, så det fick bli en sån stol istället!

Det var kul att göra i ordning en stol igen, efter ett längre uppehåll. Denna stolen var gul (och ful) från början. Jag har slipat, målat, “decoupageat” (satt fast motivet på sitsen) och slutligen skrivit namn och datum.