Tillbaka

Outlet- och loppisrunda

2017-06-03 14:44:57

Idag har jag, mamma, Sofia och Ottilia varit på outlet- och loppisrunda. Som vanligt förstärker vi varandras dåliga karaktär (alltså pushar varandra till att köpa saker vi egentligen inte behöver), så dagen slutade med fullastade bilar.

När jag började känna att jag plockat på mig för mycket saker sa jag till mamma att det kändes onödigt att börja ta bort grejer eftersom det ändå var så billigt. “Ja, det är ingen idé” (att välja bort saker alltså) sa mamma på fullaste allvar. Sen sa hon också “Sofie sa en bra sak en gång. Om man inte vet vad man ska använda det man köper till, så hittar man alltid ett användningsområde senare”! Det är lite så vi tänker när vi är ute och flänger.

På tal om senare. Planschen på bilden (till vänster) köpte jag i syfte att ha i mitt framtida klassrum. Jag har redan börjat köpa på mig massa saker trots att jag har ett år kvar på utbildningen (och trots att jag absolut inte behöver, men jag tycker det är kul)... Resten av sakerna är till barnens rum!