Tillbaka

Nytt till köket

2014-08-14 19:40:13

Idag cyklade jag förbi Balders Hage en sväng för att köpa lite nya saker till köket! Jag har längtat efter att få köpa inredning, har ju fått hålla tillbaka ett tag nu i och med flytten och allt (bortsett från när vi var på Gotland då, där köpte jag också på mig en del).

När jag cyklade hem stötte jag på en sån där himla trevlig kärring på vägen. Eller inte. Ibland undrar jag hur jävla sura och bittra människor kan vara egentligen. Hon ställde sig i vägen när jag kom cyklandes och stoppade mig, och sa med en riktigt otrevlig ton “Det här är ingen cykelväg!!”. “Nähä, okej?”, var det enda jag fick fram, varpå hon bara svarade “Nä”, och stirrade surt på mig. “Kärring”, lyckades jag även få fram innan jag cyklade vidare. Och när jag hade kommit en bit fram och kollade bak och såg hennes fula tryne glo på mig var jag riktigt nära på att ge henne det där berömda fingret som jag har en tendens att peka i tid och otid. Men jag lyckades hålla undan det idag faktiskt, haha. Men allvarligt talat? Jag cyklade på en vanlig jävla trottoar. Visst, det kanske inte är någon cykelväg, men vart fan skulle jag cykla då? Jag kan ta om någon vänligt säger till mig att jag gör fel, men inte när folk är så jävla otrevliga.

Hur som helst. Detta var vad jag fick med mig hem från min lilla shoppingtur idag…

De har så fina saker på Balders Hage!