Tillbaka

Nytt projekt på gång

2015-03-26 20:24:51

Ett gammalt dockskåp ska få nytt liv!

Detta hämtade jag ute hos pappa förra helgen. Jag och min syster lekte med det när vi var små. Om jag inte missminner mig helt så har min mamma fått det av sin kusin Camilla. Men som ni ser på bilden så är det inte speciellt modernt längre och dessutom väldigt slitet. Så därför tänkte jag att det ska få sig en helrenovering! Jag ska byta tapeter, golv, tak, ja, rubbet helt enkelt. Sedan kommer Novalie att få det lagom till sin 3-års dag.

Men jag har andra påbörjade projekt som jag måste göra klart innan jag börjar med detta. Bland annat en bokhylla till Levis rum som jag har börjat måla. Jag gillar inte att påbörja nya saker när jag har andra som inte är klara (även om jag i detta fallet inte är så sugen på att fortsätta med bokhyllan utan hellre börja med dockskåpet istället). Men jag vill inte bli en sån där som har hundra projekt påbörjade men inget avslutat, så därför får jag helt enkelt slutföra den där bokhyllan först…

Bilder på dockskåpet kommer självklart när det är färdigt!