Tillbaka

Nyrenoverat sovrum

2015-10-01 19:12:32

Den senaste tiden har vi renoverat en del i vårt sovrum. Av någon anledning har vi aldrig tidigare brytt oss om just sovrummet. I varje lägenhet som vi bott i har vårt sovrum blivit det bortglömda rummet. När jag berättade för mamma att vi la golv i sovrummet sa hon “Jaha, ska ni ha dörren till sovrummet öppen nu då?”. Dörren till vårt sovrum har alltså alltid varit stängd. Mamma visste inte ens vad vi hade för golv där inne eftersom hon i princip aldrig sett det. Att det alltid sett förjävligt ut i sovrummet är dock inte den enda anledningen till att dörren till rummet oftast varit (och är) stängd. Så fort den dörren är öppen ska barnen rusa in och hoppa i sängen eller gå och trycka på alla knappar samt dra i alla sladdar till datorn, så vi får helt enkelt också stänga dörren för att det inte känns som en helt barnsäker plats.

För ett tag sedan (typ i början av sommaren) fick de beiga tapeterna i sovrummet bli vita, och nu för ett par veckor sedan la vi även nytt golv där inne.

Före. Såhär såg rummet ut när vi flyttade in.

Här har tapeterna blivit vita, men golvet är inte lagt ännu och det saknas dessutom lister (och möbler också för den delen, men den här bilden togs precis innan vi la in golvet).

Efter. Såhär ser rummet ut nu, med nya tapeter, nytt golv och lite ny inredning!