Tillbaka

Nyfriserad

2016-09-21 17:35:31

Jag har gått till samma frisör i många år och vägrat byta eftersom jag alltid blivit så nöjd hos henne. Dessutom har jag gjort misstaget att gå till andra frisörer vid ett par tillfällen och det har aldrig slutat bra, vilket också bidragit till att jag känt att jag aldrig vill gå till någon annan än henne. Men för ett tag sedan meddelade hon mig om att hon inte längre jobbade som frisör, och då var jag illa tvungen att hitta någon ny.

Jag har varit hos två olika frisörer här i Alingsås sen dess (tidigare åkte jag till Göteborg och senare även till Lödöse då min tidigare frisör bytte till en salong där), och efter den senaste gången kände jag verkligen att jag hittade rätt! Hon var noggrann, tog den tid som behövdes och resultatet blev väldigt bra! Sen är det skönt att slippa åka land och rike runt också bara för ett frisörbesök.

Såhär fin är jag i håret nu! Jag gillar verkligen färgen. Jag vill att håret ska bli så kallt i färgen som det bara går utan att slå över till blått/lila, och det lyckades frisören som jag besökte nu senast verkligen med!

Kaddi 2016-09-21 19:14

❤️

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28