Tillbaka

Ny jacka från Kina

2016-05-11 21:11:25

Henke har beställt en ny jacka från Kina. Jag var skeptisk redan från början och Henke berättade inte att han hade beställt den förrän efteråt, eftersom han visste att jag skulle försöka argumentera emot. Inte enbart för att han beställde den från en jävligt misstänksam sida utan också för att han inte trodde att jag skulle tycka att den var snygg (vilket han hade helt rätt i).

Efter veckor av väntan kom den äntligen. Jackan från Kina som vi så länge väntat på! Jag måste erkänna att jag inte hade blivit jätte förvånad om det inte kom någon jacka överhuvudtaget, och till och med optimistiska Henke började nog fundera över huruvida jackan han beställt existera eller ej… Men som sagt, idag kom den. Om den var värd väntan eller ej får ni själva bedöma utifrån bilden nedan…

Alltså jag höll på att vika mig dubbel av skratt när han tog på sig jackan förut. När jag tog fram mobilen och skulle fota honom åkte den av jävligt snabbt. Men efter viss övertalning tog han på sig den igen och jag fick tillåtelse att ta en bild.

Jag har retat Henke lite idag och bland annat frågat om han inte ska ha på sig sin nya jacka imorgon… Men jag kan knappt nämna något om den där jackan utan att få ett skrattanfall. När jag tog bilder på honom förut sa han “nej, nu får det räcka, jag kvävs i den här jackan!”, haha. Han konstaterade också att storlek medium i Kina inte motsvarar medium i Sverige.

Mamma 2016-05-12 06:35

Stiligt

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28