Tillbaka

Ny (gammal) spjälsäng

2014-06-10 21:29:31

Jag har funderat på att skaffa en ny spjälsäng till Levi (just nu sover han i vagga och den som det var tänkt att han skulle ha sen sover Novalie fortfarande i), men i och med att vi redan har en som funkar bra så har jag inte orkat lägga så mycket energi på det. Den vi har nu är från Ikea, och som sagt, inga fel på. Men igår fick jag syn på en annons där en tjej skänkte bort en gammal spjälsäng. Så jag slog till! Henke var och hämtade den förut, men den levde väl inte riktigt upp till förväntningarna. Modellen och sådär var det inga fel på, men jag trodde att den var vit, men den var mer grå/grön-dassig. Ingen jätte festlig färg med andra ord, men det problemet går ju lätt att lösa med lite färg, så jag är riktigt nöjd över sängen i alla fall!

Den ska bli vit med lite slitage, och så ska jag bädda med ett par jätte söta sängkläder som Levi fick på sin namngivelse. Jag tror att det kommer bli jättefint!

Mamma 2014-06-11 05:33

Jag tyckte färgen var jättefin

Johanna 2014-06-11 06:47

Vad ska du göra med vaggan? :)

Erica Johannesson 2014-06-12 19:11

Vaggan är Fridas och Thomas! :)