Tillbaka

Ny bikini

2016-05-29 18:52:18

Jag har beställt en ny bikini från Victorias Secret som kom i fredags. När jag fick hem paketet verkade Henke vara den som var mest nyfiken på hur bikinin såg ut, jag undrade varför, och han sa något i stil med att han hoppades att den skulle se förjävlig ut i verkligheten så att han kunde ge igen för all skit han fått höra från mig när det gäller hans tjusiga, nya jacka. Men när han öppnade paketet och såg innehållet sa han bara “fan”. Jag frågade vad det var (då jag var i ett annat rum och inte såg bikinin). “Det verkar nog som att du fått det du beställde”, sa han då uppgivet, haha. Kan kanske bero på att jag beställer från lite mer säkra sidor än vad han gör… Det är dock svårt att beställa bikinis över internet tycker jag. Att hitta en bikini som passar är ju ett helvete även om man är på plats i butik och provar alla modeller och storlekar som finns. Jag hade dock tur den här gången, för bikin satt ändå ganska bra på!