Tillbaka

Novi 2 år

2014-06-21 18:17:24

Idag har som sagt vårat lilla bustroll fyllt 2 år! Jag gick inte upp innan Novalie vaknade i morse, som jag påstod att jag skulle göra igår kväll. När hon vaknade, så gick jag upp och förberedde frukost och presenter, medan hon fick ligga inne i sängen med Henke och vänta…

Vi har även haft lite kalas idag. Detta året valde vi att bara bjuda de allra närmsta, det vill säga Henkes föräldrar, mina föräldrar och våra syskon och deras barn. Vi kände helt enkelt inte för att ha något stort kalas. Ibland kan jag känna att det bara blir för mycket. För mycket folk, för mycket presenter, för mycket press och stress och för mycket jobb! Och meningen är ju att det ska vara roligt, och inte att man ska känna sig helt förstörd som människa efteråt!

Och jag är helt övertygad om att Novalie är jättenöjd med sin dag!

Sofie 2014-06-21 22:32

Grattis Novis!!! :)

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28