Tillbaka

Min viktnedgång

2014-05-06 21:41:21

Egentligen vill jag inte vara en del av all jävla vikthets som råder just nu. Men tyvärr, i och med mina graviditeter, så har ju jag också dragits med i skiten! Jag vet för första gången i mitt liv hur det är att ha några kilon extra, och framför allt, hur jävla skönt det är att bli av med dem!

Jag har många gånger fått höra “Åh, vad smal du är, det syns inte att du har fött barn! Vad orättvist!”. Men jag vet inte om det är så jävla orättvist. Min smalhet kom inte direkt som ett brev på posten, utan jag har faktiskt fått kämpa för det. Tro det eller ej. Det som kanske kan vara orättvist är att jag nästan aldrig är sötsugen, och mår illa efter att ha ätit typ 3 chips. Så den biten har aldrig varit ett problem för mig. Men jag är å andra sidan väldigt svag för god mat, och jag har verkligen lagt band på mig själv och ätit mycket nyttigare och mindre den senaste tiden (i kombination med träning) för att gå ner de där sista kilona. Hade jag bara suttit hemma på sofflocket och ätit som jag gjorde förr så hade jag vägt minst 4 kg mer än vad jag gör nu (och det är rätt mycket på min lilla kropp).

Den här “före-bilden” har jag lagt ut en gång innan, vilket ledde till att jag mådde psykiskt dåligt efteråt. Jag vill egentligen inte riktigt erkänna för er att jag faktiskt inte är superwoman, som föder barn och fortfarande har bikinikropp direkt efteråt. Men jag har ju redan avslöjat min hemlighet, att jag är fullt mänsklig.

Alltså. Före-bilden är tagen 1-2 dagar efter förlossning, och där vägde jag ca 60 kg. Och efter-bilden är tagen idag, 7 månader efter förlossning, och nu väger jag 52 kg! Nu får jag inte gå ner mer i vikt för Henke. “Det är ju bara ett par bröst och en rumpa kvar av dig”, sa han idag, haha. Jag ser det i för sig som ett bra betyg, för det är ju de kroppsdelarna man vill ha kvar (sen är det väl i för sig bra om man bokstavligt talat har resterande kroppsdelar kvar också, men ni fattar nog vad jag menar)!

Jag kan också passa på att be om ursäkt för valet av underkläder på den första bilden. Nog med att kroppen ser ut som fan, men lite finare underkläder kunde jag väl ha unnat mig själv i den svåra stunden? “Åh, jag ser ur som en jävla flodhäst, vi tar ett par sletna grannypannys på det!”. Hur fan tänkte jag egentligen? Förmodligen tänkte jag inte så mycket överhuvudtaget med tanke på att vi precis var hemkomna från BB, med ett litet mirakel (och jag kanske inte behöver tala om att det miraklet fan inte var min kropp i alla fall). Sen hade man ju dessutom sprängfyllda bröst och niagarafallet i form utav blod mellan benen (alla har det efter en förlossning så ni behöver inte tycka att jag är mer äcklig än någon annan som har fött barn), och då kanske man inte plockar fram sina sexigaste spetstrosor precis!

Malin 2014-05-09 22:19

själv väger jag runt 60-70kg men mycket benmuskler och magmuskler..rätt nöjd med min kropp för att vara 164cm.

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Emma 2014-12-07 02:22

tycker mycket om dina underkläder på den andra bilden(dom vita)

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28