Tillbaka

Min lilla dröm

2014-01-08 20:34:46

Idag har vi varit på en öppen förskola här i Alingsås. Jag brukar alltid gå till en annan än den vi var på idag (finns ju flera stycken), men idag kände jag för att testa på något nytt. Det kände jag även för i somras, närmre bestämt den första dagen efter sommarlovet, då öppna förskolan skulle öppna igen efter sommarlovet (trodde jag). Jag kan tillägga att det inte är nära dit, utan en gångväg på ungefär 40 minuter. När jag äntligen tagit mig fram, gravid, genomsvett och med en otålig och missnöjd unge i vagnen, fick jag vända i dörren igen. “Vi öppnar inte förrän imorgon”. Tack och hej. Lika lång väg tillbaka. Och sen dess har jag hållit mig till den gamla vanliga öppna förskolan som vi brukar gå till. Fram tills idag då, som jag vågade mig dit igen (friskt vågat tycker jag, eftersom det idag var första dagen efter jullovet).

Det enda positiva med det stället vi var på idag var väl egentligen att de hade gympasalen öppen för barnen i en timma. Novalie tyckte att det var jätte kul att springa omkring där! I övrigt var det rätt dåligt då det inte var alls anpassad för små barn, utan det låg småsaker som dem kunde stoppa i munnen överallt, och var ja, allmänt oanpassat för småbarn (i alla fall såna barn som Novalie som gärna vill utforska precis allting).

När vi kom in till gympasalen idag och Novalie vandra iväg med sina små jeansleggings med volanger på rumpan (mina favoriter!) så var det en annan mamma som sa “Men vilken liten dröm! Gud vad söt hon är!”. Det var nog något utav det finaste någon sagt om Novalie. Blev så glad! Hon var dock inte riktigt samma dröm när det var dags att åka hem och jag skulle försöka få ner henne i vagnen… Men det är en annan historia!

Sanna 2014-01-09 20:10

Så söt bild!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28