Tillbaka

Midsommar

2014-06-20 22:05:33

Det har varit en lugn och mysig midsommar för våran del i år! Vi har delvis firat midsommar, och delvis förberett inför i morgon, då en viss liten dam fyller två år. Eller “tå”, som hon själv säger. Det är ett sammanträffande att just två är den enda siffran hon kan (eller vill) säga. När hon ser siffror eller bokstäver (för barn verkar ju ha svårt att skilja på det) någonstans så pekar hon och säger “tå”.

Det känns helt sjukt att jag var höggravid (och låg inne på förlossningen) för två år sedan. Och nu, två år senare, sitter jag här med två barn! Och den yngsta är dessutom nio månader snart. Jag har inte riktigt tagit in hur tätt vi fick barn egentligen. Men jag är väldigt glad att jag har den biten avklarad! Graviditet och förlossning är inte min grej, som ni kanske förstått. När Levi kom blev våran lilla familj komplett och jag är inte ett dugg sugen på att skaffa fler barn nu. Jag var inte så sugen på det efter att vi fått Novalie heller, men då kände vi ändå att vi ville ha ett barn till, och då var det bara för mig att “plåga” mig igenom det. Men nu när vi har Levi, den lilla sista pusselbiten som fattades, så finns det inga som helst tankar på fler barn. Jag känner mig nöjd. Och lycklig.

På tal om lycklig. Det är verkligen något speciellt när barnen fyller år. Novalie förstår ju inte så mycket, utan det är nog mest jag som är spänd på att få gå upp och sjunga för henne i morgon, haha. Sen tror jag dock att hon kommer att uppskatta det, även om hon undrar vad fan vi håller på med…

Nej, nu får jag nog gå och lägga mig, om jag ska orka pallra mig upp innan barnen vaknar i morgon! Godnatt, och glad midsommar (för jag antar att den inte är slut än på många timmar, för många av er andra).