Tillbaka

Lite nytt till lägenheten

2014-03-24 21:10:15

Har köpt lite nytt till lägenheten. Det är mycket jag har stört mig på här hemma det senaste. Bland annat kökssoffan som vi sålde (mest för att överkastet och kuddarna aldrig kunde hålla sig på plats utan alltid låg huller om buller så det jämt såg stökigt ut). Och även på att vi inte haft någon gardin i köksfönstret sen vi flyttade in (!). Det fanns inga gardinstångsfästen där (vilket det fanns över alla andra fönster) och jag antar att det var så för att köksskåpen sitter så nära fönstret på ena sidan, att det inte går att ha en gardinstång där (man måste alltså ta bort knoppen på gardinstången i så fall). Men idag fick jag nog på att köket såg ut som fan, så jag ringde hyresvärden och frågade ifall någon kunde komma hit och sätta fast gardinfästen (dem håller på att bygga fler lägenheter bredvid oss så jag visste att det bara var för någon att komma upp i 5 minuter och fixa det). Jag skulle kunnat ställa mig själv och borra också men Gud vet hur fan det skulle slutat i så fall. Det alternativet avfärdade jag själv ganska snabbt…

Det blev en söt spetsgardin! Ignorera att rutan inte blivit tvättad på snart 2 år… Eller rättare sagt, att den aldrig blivit tvättad överhuvudtaget (eftersom vi är dem första som bor i den här lägenheten). Stackars ruta. Stackars oss. Stackars mina barn som får växa upp i den här misären…

En närbild på gardinen. Lite behagligare att kolla på än all smuts…

Och så fick jag även med mig en liten lykta hem!

caisa 2014-03-24 22:45

Bra att du ringde till hyresvärden. Det ska ju finnas, dåligt att det inte har gjorts tidigare. Söt gardin och lykta!