Tillbaka

Levi 1 år

2014-10-08 19:04:15

För ett år sedan fick jag träffa dig för första gången. Den lilla, lilla killen, med det mörka rufsiga håret. Levi. Våran son, Novalies lillebror. 2800 gram ren kärlek. I ett år har du funnits hos oss och förgyllt vår vardag och vårt liv. Innan du blev till, fanns en längtan efter den där sista lilla pusselbiten i livet. Det saknades någon i familjen. Men sen du kom har vår familj varit fulländad, och jag saknar inte längre någonting i mitt liv.

Jag älskar dig. Jag älskar att gå in till ditt rum på morgonen när du är nyvaken och rufsig i håret. Jag älskar att ta upp dig från sängen och hålla dig i min famn, och känna hur du (om jag har tur) lutar ditt lilla huvud mot min axel. Jag älskar att pussa på dina lena, runda babykinder. Jag älskar dina ögon som du fått från din pappa, och din lilla, lilla mun. Jag älskar dina små händer och när du greppar dem runt ett av mina fingrar. Jag älskar dina pyttesmå fötter och att höra ditt underbara skratt när man kittlar dem. Jag älskar hela dig, och jag gör det mer för varje dag som går.

Grattis på födelsedagen, världens finaste lilla kille.