Tillbaka

Hemmagjord diskbänk till barnrummet

2014-09-14 19:09:34

Jag och Henke har gjort en diskbänk till Novalies kök (eller blivande kök kanske jag ska säga, för det är mycket kvar innan den lilla kokvrån kan titulera sig som kök). Henke stod för ihopsnickrandet och jag för färg och tyg. Vi bidrog med andra ord inte speciellt mycket till det här med att bryta det som är typiskt manligt och kvinnligt i arbetsuppgifterna… Måla är väl i för sig rätt manligt, så jag drog ett litet strå till stacken kan man säga. Om man nu bryr sig om sånt.

Det som ska föreställa vasken är en liten skål som jag köpte i en second-hand butik, och det lilla skynket sydde jag utav tyg från Panduro (Novalie har även vimplar och små kökshanddukar som matchar med det)! Panduro har för övrigt väldigt fina tyger, och jag känner att jag måste dit och köpa mer snart, bara för att. Själva diskbänken har Henke snickrat ihop av mdf-material, som jag sedan har målat i vitt!

Vi blev väldigt nöjda med resultatet, och jag längtar efter att få fixa i ordning hela hennes kök nu (det vi väntar på är att få upp en panelvägg på den väggen som hennes kök ska stå emot).

Mamma 2014-09-14 20:41

Det blev väldigt fint❤️

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica 2014-09-14 21:39

Tack! <3

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28