Tillbaka

Helgen

2014-05-04 20:03:07

I helgen har förädringens vindar blåst hos familjen Johannesson/Peszlen. I fredags var jag och syrran ute och käka på kvällen och stannade på restaurangen ända tills borden flyttades undan och det blev nattklubb istället. Det mina vänner har inte hänt på år och dar! Sofia konstatera att det var första gången jag och hon träffades själva en kväll, utan barnen, sen Novalie föddes. Det är illa.

Lilla Levi snart 7 månader har sovit borta för första gången! När jag berättade för Sofia att han skulle sova borta så frågade hon “Jaha, vart då?”. “Nej, han träffa någon brud han skulle sova hos”, svara jag, haha. Himla roligt va? Nej, skämt å sido. Han sov hos sin farmor och farfar. Och jag och Henke fick sova ända till 10 i morse! Det betyder alltså att Novalie också sov till 10, vilket inte hör till vanligheten.

Sist men inte minst har jag köpt nya träningsskor. Det är nog nästan den största förändringen som skett. Eller den mest otippade iallafall. Jag har haft samma träningsskor sedan 2005 ungefär och varit för snål för att lägga pengar på ett par nya. Det känns liksom inte kul att lägga pengar på ett par jävla gummiskor. Men jag kände mig otroligt snygg i mina nya skor när jag gjorde debut med dem på gymmet förut, och skämtade och sa till Henke att alla måste ha kollat och lagt märkte till mina nya, snygga dojor! “Det var nog fler som kolla på dina gamla”, sa han då, haha. Kan stämma.

Några bilder från helgen.

Nestved 2014-06-20 01:34

Det var på tiden med nya dojor med andra ord!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28