Tillbaka

Gitarr till Levi

2014-04-25 16:05:16

Levi fick en bok i namngivelse-present, men eftersom vi redan hade en liknande (“Boken om mig”) innan, så fick vi kvitto på den så vi kunde byta till något annat. Så här om dan traskade jag alltså in till stan för att byta. Jag var väldigt noga med att kvittot kom med och dubbelkollade flera gånger. Väl framme i affären stod jag länge med beslutsångest om vad jag skulle byta till, men när jag äntligen bestämt mig, tog jag fram kvittot… Och det kändes direkt väldigt tomt. Ett litet kvitto. Det var allt jag hade med mig! Bokjäveln hade jag glömt hemma. Jag hade inte en tanke på att ta med mig boken eftersom jag var så fokuserad på att inte glömma kvittot, haha! Som tur var hann jag aldrig fram till kassan, så jag slapp skämmas. Men det var bara att ställa tillbaka grejerna och traska hem igen…

Idag tog jag dock med mig boken när jag gick in till stan. Och kvittot. Så jag bytte till en liten söt gitarr som Levi får lira på när han blir lite äldre…