Tillbaka

"E de semester så e de semester!"

2016-06-30 10:54:38

Imorgon åker vi till en camping i Dalsland tillsammans med mamma, Peter och alla syskon. Vi brukade alltid vara där när vi var små, men nu på senare år har det inte blivit av så ofta. Senast vi var där var 2011. Då hade jag och Henke inga barn ännu, men vi fick dela stuga med min lillebror och det var ju visserligen nästan som att ta hand om ett barn… Läs utdraget från ett av mina gamla blogginlägg nedan, skrivet i samband med Dalslands-vistelsen 2011, så kanske ni förstår vad jag menar.

“Min lillebror ville dela stuga med mig och Henke. Han sa att “de andra är så rediga”. Haha. Efter en helg i hans sällskap så förstår jag varför han ville dela stuga med oss, INGEN ANNAN skulle stått ut! Han låg inne i sin säng vid datorn största delen av tiden vi var där, käkade godis och drack “extreme-cola” (och bokstavligt talat sov i godispapper och tomburkar). När Henke frågade honom första kvällen om han inte skulle bädda sin säng med sängkläder så sa han “Nej…”. Då sa Henke att det nog är ganska smutsigt att sova utan, varpå min bror svarade “Jag gillar att sova på skit…”. Hahaha.

För att citera min brorsa, “E de semester så e de semester”.”