Tillbaka

Dagens shopping

2014-03-22 20:47:13

Idag har jag shoppat loss inne på min favoritbutik Bik Bok! Jag sa till Henke häromdan att jag tyckte det var synd att Bik Bok inte finns i Alingsås. “Det är tur att inte Bik Bok finns i Alingsås” sa han då, och fortsatte, “Jag minns alla gånger när vi bodde i Halmstad och du jämt var inne på Bik Bok och jag fick stå utanför i evigheter”. Haha, han är inte så mycket för att shoppa Henke. Eller i alla fall inte när det är jag som ska ha kläder. Jag känner mig aldrig så stressad som när jag har honom med mig i en butik.

Idag när jag stod i provrummet och provade typ femte plagget på raken så sa jag “Fan, jag vill ju typ ha allting jag provar!”. “Köp allt då”, sa Henke. Va? Kom det från hans mun? Han brukar aldrig uppmuntra mig till att shoppa loss. Men i detta fallet blev hans ord min lag, och 6 av 8 provade plagg fick följa med mig hem. När butiksbiträdet frågade mig ifall det hade gått bra när jag kom ut från provrummet så svarade Henke “För bra”. Haha. Men jag antar att anledningen till att han tyckte att jag skulle ta alltihop var för att vi skulle komma därifrån så fort som möjligt och slippa att jag skulle stå och överväga i 3 år…

Jag älskar allt som är sött när det kommer till kläder! Volanger, blommigt och ljusa färger. Idag köpte jag en massa linnen, vilket behövdes eftersom jag mest köpt jeans och koftor det senaste!