Tillbaka

Chockladmousse på avokado

2015-02-27 11:24:39

När jag är sugen på något sött ibland brukar jag göra chockladmousse på avokado. Det är väldigt gott! Vilket märks att jag tycker eftersom jag brukar göra fyra portioner och trycka i mig allt själv… Men det är nog en smaksak (inte bara hur mycket man äter alltså utan om man gillar den överhuvudtaget). Henke är inte lika imponerad som jag. Men jag tror att det har att göra med vad man gillar i övrigt. Henke gillar ju sötsaker över lag väldigt mycket och därför tror jag att han kanske inte tycker att denna är lika god som till exempel vanlig chockladmousse. Denna är inte lika söt och blaskig som andra efterrätter kan vara (fast den är väldigt mastig så jag förstår egentligen inte hur jag kan äta fyra portioner). Men jag tycker faktiskt att den är godare än vanlig chockladmousse!

Om någon är sugen på att testa så är receptet väldigt enkelt. Man mixar bara ihop 3 avokados, 1,5 dl kakao, 1 dl honung, 0,5 dl vatten och lite citronsaft. Toppa med bär!

Mamma 2015-02-27 20:29

Det måste jag testa

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica Johannesson 2015-02-27 20:43

Det tycker jag att du ska göra!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28