Tillbaka

Blocket-storm

2014-03-19 20:28:05

Vi la ut våran “Hemnes dagbädd” från Ikea, på blocket igår. Och jävlar vilket liv det blev! Vi la ut den sent, vid 22-23 tiden, och när jag vaknade vid 8 idag hade jag 5 missade samtal sen klockan 6 i morse! Och efter det har det bara öst in samtal, sms och mejl. Jag misstänkte att det inte skulle bli några problem att sälja den, men inte att telefonen skulle gå i ett hela dan. Första människan som ringde efter att jag hade gått upp lovade jag bort den till (men ville inte ta bort annonsen i fall han inte skulle vilja ha den efter att han tittat på den). Så jag var ju tvungen att ta emot ett gäng samtal under dagen och göra folk besvikna. Jag hatar det. Man hörde ju hur desperata en del var och hur gärna dem ville ha den. Och jag med mitt dåliga samvete önska att jag hade 20 sängar så jag kunde gör alla nöjda och glada. Efter ett tag stod jag inte ut längre och bad Henke ta bort annonsen!

Det är fan farligt att lägga ut bra grejer till billiga priser ibland alltså! Haha, kommer att tänka på en gång som pappa berättade om. Han la ut en gammal bil på blocket för 2000. Och folk blev som galna! Pappa lovade bort den till en som åkte ända från Jönköping, och det förklarade han för en annan desperat kille som ringde. Men han gav sig inte. Efter att han lagt på luren, ringde han upp efter en stund igen och låtsades vara någon som kände han från Jönköping (men pappa fattade ju direkt att det var samma kille som ringde innan). Han sa till pappa att han absolut inte skulle sälja bilen till han från Jönköping, att han hade tagit sin frus pengar och skit. Haha. Jag kommer inte ihåg hela historien, men en del folk alltså...

Jag hade lite separationsångest från sängen (eller kökssoffan som vi använt den som) igår när vi la ut den. Men nu när den är borta känns det jätte bra! Vi hade inte plats för den, och nu har vi fått mycket bättre utrymme i lägenheten!

Med soffan:

Utan:

Darya 2014-03-20 10:49

Jag älskar hur du fixar i lägenheten hela tiden. Jag får massa tips till mitt hem varje gång jag tittar in här hehe

Erica 2014-03-20 13:11

Åh tack så mycket!