Tillbaka

Bergs Slussar

2016-08-05 18:43:31

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Om två veckor ska jag och Henke se Lars Winnerbäck live i Linköping. Jag gav honom biljetter i 30-års present. Jag glömde dock en liten detalj. Boka hotellrum. Eller egentligen glömde jag inte. Jag sket i det eftersom jag tänkte att man inte behöver göra det så långt i förväg. Idag satte jag mig vid datorn redo att välja och vraka bland Linköpings alla fina hotell. Man vill ju unna sig lite lyx när man ska sova på hotell (och vara barnfria över natten) för första gången på hur länge som helst.

Som sagt. Jag gick precis in på någon bokningssida och fyllde i det aktuella datumet, redo att boka något flådigt dubbelrum i Linköpings innerstad. I det som jag trodde skulle vara en lång rad av fina hotell att välja mellan dyker ett endaste litet boende upp. Allt annat är uppbokat. Ett endaste litet boende som inte ens är ett hotell. Det är ett jävla vandrarhem som ligger EN MIL från civilisationen. Vårt enda alternativ till boende är någon jävla luffig paviljong ute i skogen. Jag orkar inte. Jag frågade Henke vad fan vi ska göra. “Vi får väl bo på Bergs Slussar (namnet på vandrarhemmet) då”. “Men skojar du eller?”. “Men vadå, det ser väl mysigt ut?”. Mysigt!? Såhär ser det ut:

När jag kollade igenom vandrarhemmets bilder skratta jag så jag grät. Det är alltså här vi kommer att tillbringa vår efterlängtade hotellnatt som vi sett fram emot så länge. Eller egenligen är det ju konserten vi sett fram emot, men det hade ju vart mysigt att gå ner i hotellbaren/restaurangen och ta någonting att äta eller dricka, sova i ett fint rum och äta hotellfrukost. Jag hade inte riktigt tänkt mig att vi skulle behöva leva friluftsliv och vandra hem i skog och mark ifrån konserten. Serveras det ens frukost på vandrarhem eller får man typ ta med sig mat som man får förvara i ett minikylskåp och sedan tillaga på en liten spis med två plattor?

Jag orkar verkligen inte med mig själv. Jag kan aldrig göra någonting i tid. Men grattis älskling. Det är inte alla som får en natt för två på Bergs Slussar i 30-års present.

Mamma 2016-08-05 20:22

Ja du,det gäller att vara ute i tid. Lör dig av mamma som alltid försöker boka innan ställena ens har fått aktuell almanacka. Och på tal om det är det Dalsland vecka 26 2017

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica 2016-08-06 17:40

Ja, det kan inte vara av dig jag ärvt min totala avsaknad av planering och struktur i alla fall… Haha okej, det låter toppen!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28