Tillbaka

Alla hjärtans dag

2014-02-16 20:46:39

I fredags var det alla hjärtans dag, och jag överraskade Henke med god middag och en barnfri kväll när han kom hem från jobbet!

Folk verkar vara lite delade vad det gäller just denna dag. Antingen firar man eller så bojkottar man, för att man “minsann har alla hjärtans dag 7 dar i veckan hemma” eller “älskar varandra varje dag på året”. Så jag och Henke älskar tydligen bara varandra på alla hjärtans dag… Eftersom vi gav blommor till varandra då. Men jag kan väl i för sig hålla med om att alla hjärtans dag är överskattat. Jag tycker inte att man ska känna sig tvungen att fira eller köpa blommor till varandra bara för att. Men jag tycker ändå att det är ett bra tillfälle att göra det lite extra mysigt med den man tycker om. Och ja, jag vet. Varje dag är ett bra tillfälle för det. Men ibland får man ju inte tummen ur röven och då är denna dag ett bra tillfälle. Jag menar inte att jag, eller vi, aldrig uppvaktar varandra eller gör romantiska saker annars. Men i fredags lämnade jag till exempel bort båda barnen, vilket jag kanske inte ens hade tänkt på att göra om det bara var en vanlig fredag. Men som sagt, bara för att man firar alla hjärtans dag så betyder det ju inte att förhållandet är stendött resterande 364 dagarna om året. Vilket det känns som att vissa som bojkottar alla hjärtans dag tror. Men man kan faktiskt fira alla hjärtans dag, och älska varandra alla andra dar också. Bra va?

Några bilder från helgen.