Tillbaka

5 månader efter graviditet

2014-02-27 12:43:08

Det har snart gått 5 månader sedan jag födde mitt andra barn, och kroppen börjar sakta men säkert återgå till sin normala form igen! Nu känner jag mig (och är) smalare än vad jag har varit på typ 2,5 år (var nere och snuddade vid denna vikten innan jag blev gravid andra gången, men det var inte länge jag fick behålla den).

Jag gick upp 15 kg (ungefär, har lite dålig koll på det) och 10 kg försvann nästan i samband med förlossningen. Jag började träna i början utav februari och har tränat 3 dagar i veckan sedan dess. Kör inte på någon diet men använder mitt sunda förnuft när det gäller maten. Vräker inte i mig och äter inte sötsaker. Egentligen är jag inte en sån där hälsomänniska som håller koll på hur många kalorier man stoppar i sig, men eftersom jag har varit gravid och jag för första gången i mitt liv behöver tänka på det så gör jag det. Jag älskar dock mat och vill inte behöva peta i maten i resten utav mitt liv, så när jag är nöjd med min vikt kommer jag att äta normalt igen, och bara fortsätta träna. Jag har aldrig behövt tänka på vad jag äter, och jag tror inte att jag kommer behöva göra det i framtiden heller, om jag bara vill behålla vikten jag ligger på. Nu vill jag dock gå ner ett par kilo till, så jag får äta små portioner ett litet tag till…

Bilder tagna igår.

Bella 2014-02-28 09:06

Du ser verkligen fantastisk ut! Man skulle aldrig kunna tro att du varit gravid! Dösnygg…

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica Johannesson 2014-03-01 21:51

Åh tack vad glad jag blir!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Emma 2014-03-02 16:46

Hej Erica
Jag ser här på din sida att du lagt in 375 cc får jag ohyfsat fråga hur lång du är och vad du väger.
Det är så att jag ska göra en förstoring och är inte riktigt säker på vilken storlek jag ska välja.
Dina bröst är verkligen fina till din kropp.
Tack på förhand!

Med vänlig hälsning, Emma

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28

Erica 2014-03-03 21:51

Tack så mycket! Äh, det är inte ohyfsat! Jag frågade andra tjejer innan jag förstorade mina och jag tycker det är mer ohyfsat av folk att inte svara ;)! Jag är 1,64 och väger ca 54 kg!

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Filename: blog/post.php

Line Number: 28