Loppisfynd

2015-07-29 19:10:03

Igår var vi ute på en liten loppisrunda här på Gotland. Jag hittade inte mycket, förutom det här skrivbordet för bara 250 kr! Tror att det kan bli riktigt fint när det blir vitt! Hur fan vi ska få hem det till Alingsås blir ett senare problem…

Gotland 2015

2015-07-27 18:50:09

Även om inte vädret har varit det bästa, så njuter vi av semestern på Gotland! De få dagar som det varit badväder har vi fått ta tillvara på det.

Hittills har vi hunnit med en hel del här, bland annat blå lagunen, Visby, åkt runt på lite loppisar (vilket än så länge varit en besvikelse), bakluckeloppis och museum (trodde aldrig jag skulle gå till ett museum frivilligt, men det var för att det fanns en utställning där för barnen). Barnen njuter av livet här (och skriker lite i mellan åt också). De matar igelkotten som kommer varje kväll, badar i badtunnan, plockar kottar, gungar i hängmattan, vattnar blommorna och bara springer runt barfota och grejar i trädgården.

Garage1

2015-07-26 17:44:29

Idag var vi förbi Garage1 i Visby en sväng, en inredningsbutik med massa fint! Sen jag upptäckte den butiken har vi varit där varje år, och det lär bli några fler besök innan vi åker hem igen…

Idag hittade vi några söta skålar där, och glasflaskor med sugrör till barnen!

Gotland

2015-07-22 17:41:49

Efter en hel dags resande är vi äntligen framme på Gotland!

Mammas och Peters nya hus

2015-07-18 10:29:19

Mamma och Peter har köpt nytt hus. De flyttar inte in förrän 1 oktober, men då ingen bor i huset nu har de redan fått tillgång till det. De senaste två dagarna har jag varit där och hjälpt till att måla! I princip allt ska målas om; väggar, tak, fönster och dörrar.

Huset är jättecharmigt (men behöver rustas upp lite)!

Nymålad hylla

2015-07-14 18:05:25

En utav hyllorna som jag köpte på loppis nere i Jonstorp har fått nytt liv!

Före:

Efter:

Loppisrunda

2015-07-11 10:19:45

I torsdags var jag, Caisa och Frida ute på loppisrunda i och omkring Ängelholm. Otippat nog var det jag som hittade mest saker, bland annat detta:

Jag är jättenöjd med mina fynd, och ser fram emot att gå på fler loppisar i sommar!

Semester i Skåne

2015-07-10 19:14:15

Sedan i lördags är vi på semester nere i Skåne, i en liten stad/by/håla som heter Jonstorp. Vi har hyrt en stuga här tillsammans med Henkes familj, och är här och njuter av ledigheten! Eller ja, njuter av ledigheten varvat med att totalt bryta ihop över att semester med småbarn inte alls är semester. Detta året är det tuffaste hittills när det gäller att vara iväg med barnen. “Det blir nog lugnare nästa år när de blivit lite äldre” - den största lögnen någonsin som jag och Henke drar för varandra varje år. Än så länge har det bara blivit värre. Två sprudlande små energiknippen med två starka viljor leder lätt till två helt förstörda föräldrar. Men trots det så måste jag säga att de är i en väldigt härlig ålder just nu! Novalie med sina härliga kommentarer och Levi med sitt tal som bara släpper mer och mer… De utvecklas och gör framsteg varje dag, och att få se dem ha roligt nu när vi är iväg väger upp alla psykbryt de ibland ger mig.

Imorgon åker vi hem igen, helnöjda med denna veckan i Skåne. Jag tror att barnen haft det toppen, med bland annat Pettson och Findus-teater, besök på pannkaksladan, ponnyridning, strandhäng i Farhult och massa bus i och runtom stugan som vi bott i!